Spatium­Park Eersel

Op bedrijventerrein Meerheide in Eersel is ons nieuwste park met 37 kwalitatief hoogwaardige garageboxen gerealiseerd. Met de vijf verschillende type boxen bieden we klussers, ondernemers, verzamelaars en iedereen die extra ruimte kan gebruiken alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien in omgeving Eersel.

Door de goede bereikbaarheid naast de A67 heb je snel toegang tot jouw zeer goed beveiligde garagebox. Ook heb je de mogelijkheid om je zakelijk adres op het Spatium Park Eersel te vestigen, zodat je daar je post kunt ontvangen en je bedrijf niet op je privé adres hoeft te vestigen. Bij de boxen zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en stromend water aanwezig.

 

37 UNITS BESCHIKBAAR

NABIJ DE A67

5 VERSCHILLENDE TYPES

  37 UNITS BESCHIKBAAR

  NABIJ DE A67

  5 VERSCHILLENDE TYPES

SpatiumPark Eersel in beeld

Hieronder krijg je een indruk van het park zoals dat in Eersel gerealiseerd is.

Disclaimer: De op deze website opgenomen beelden, tekeningen en impressies dienen louter ter illustratie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Eventuele maatgeving is ter oriëntatie en bij benadering.

Plattegrond SpatiumPark Eersel

 

Prijzen zijn vrij op naam en ex. BTW

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VOOR SPATIUMPARK EERSEL

SPOTLIGHT:
UNIT XXL+ opbouw

Deze garagebox met opbouw is beschikbaar met vele extra opties, zoals extra ramen, of een lichtkoepel. Kijk bij onze boxen voor alle extra mogelijkheden.

Geïnte­res­seerd in een garagebox in Eersel?

Vul het contactformulier in en onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel met 088 - 080 1516