Spatium­Park Goirle

Op de Parallelweg in Goirle wordt ons nieuwste park met 30 kwalitatief hoogwaardige garageboxen gerealiseerd. Met de verschillende type boxen bieden we zzp-ers en ondernemers alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien in Goirle en omgeving.

Ook heb je de mogelijkheid om je zakelijk adres op het SpatiumPark Goirle te vestigen. Op het park zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en is stromend water aanwezig. 

30 UNITS BESCHIKBAAR

CENTRAAL GELEGEN

6 VERSCHILLENDE TYPES

  30 UNITS BESCHIKBAAR

  CENTRAAL GELEGEN

  6 VERSCHILLENDE TYPES

VESTIG JE BEDRIJF OP SPATIUM­PARK GOIRLE

Ideaal voor ondernemers en zzp’er in Goirle en omstreken. Je hebt 24/7 toegang tot het park en krijgt een eigen postbus die je kunt gebruiken voor je zakelijke post. De boxen zijn goed beveiligd tegen brand en inbraak en het park zelf is uitstekend beveiligd met camera's en een eigen beheerder.

De boxen zijn van hoogwaardige kwaliteit met 10 jaar garantie. In elke box zit Verlichting en stroom . Op het park is water en een sanitaire ruimte aanwezig.

Koop je garagebox voor eigen gebruik voor je onderneming of als belegging.

BINNEN 5 MINUTEN BIJ JE BOX VANUIT HEEL GOIRLE

SpatiumPark Goirle in beeld

Hieronder krijg je een indruk van het park zoals dat in Goirle gerealiseerd wordt. Op dit park zijn 30 units beschikbaar, wees er dus snel bij!

Disclaimer: De op deze website opgenomen beelden, tekeningen en impressies dienen louter ter illustratie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Eventuele maatgeving is ter oriëntatie en bij benadering.

Platte­grond Spatium­Park Goirle

Prijzen zijn vrij op naam en ex. BTW

Nu ook: gekoppel­de units

Met een gekoppelde unit heb je extra veel ruimte voor jouw bedrijf. Op de plattegrond hierboven vind je een voorbeeld van zo'n unit (unit 17 + 18). Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze adviseur.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VOOR SPATIUMPARK GOIRLE

SPOTLIGHT:
UNIT XXL+ opbouw

Deze garagebox met opbouw is beschikbaar met meerdere opties, zoals extra ramen. Kijk bij onze boxen voor alle extra mogelijkheden.

Geïnte­res­seerd in een garagebox in Goirle?

Vul het contactformulier in en onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of bel met 088 - 080 1516